Päevakäpp: kodu otsivad seitse imearmsat kassipoega

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lätu (1,5-kuune).
Lätu (1,5-kuune). Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidja kaudu otsivad kodu seitse kassipoega vanuses 1,5-2,5 kuud. 

Kolm kõige vanemat kassipoega (2,5-kuused) on kõik esmasel vaatlusel poisid. Tahmanägu, Lukas ja Sebastian on vennad, kes on pärit ühelt pisikeselt poolsaarelt Tallinna lähistelt. 

Lukas (2,5-kuune).
Lukas (2,5-kuune). Foto: Pesaleidja/Facebook

Nooremad kassipojad (1,5-kuused) on pärit Tallinnast ühest kassikolooniast, millele üritatakse piiri panna. Kuna nooremad kassipojad on veel nii väikesed, siis nende sugu on raske määrata, aga üks neist võib olla isane ja kolm tükki emased. 

Husky (1,5-kuune).
Husky (1,5-kuune). Foto: Pesaleidja/Facebook

Mõlemad pesakonnad saavad omavahel suurepäraselt läbi ja on terved. Päevast päeva käib hoiukodus vaid üks trall ja möll. Vanemad kiisukesed õpetasid pisemaid ka liivakastis käima, nii et kellelgi pole ka sellega probleemi.

Sebastian (2,5-kuune).
Sebastian (2,5-kuune). Foto: Pesaleidja/Facebook

Hetkel asuvad kõik kassipojad Tallinnas, aga nädala lõpus kolivad Raplasse ja Viljandisse hoiukodudesse. 

Rohkem infot kiisude kohta leiad Pesaleidja Facebooki-lehelt. Kui mõni neist kassidest puges sulle südamesse, täida kassivõtja küsimustik ja võid ka kirjutada aadressil lauravilbaste@gmail.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles