Reklaamlehe närimine oleks koeralt peaaegu elu võtnud

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alfie.
Alfie. Foto: Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency

10-aastane Jack Russeli tõugu koer Alfie armastas vahel närida reklaamlehti ja muud posti, mille postiljon läbi ukseava lükkas. Ent ühel korral oleks see võinud väga traagiliselt lõppeda.

Alfie oli taas hammaste vahele saanud ühe restorani menüü, mis oli postiga tulnud. Reklaamleht oli aga valmistatud sellisest materjalist, mis koos Alfie ilaga moodustas tsementi meenutava aine. See paks kooslus liimis koerakese suu mitmeks tunniks kinni ja kui omanik poleks teda leidnud, oleks Alfie võinud surra.

Caters News
Caters News Foto: Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency

Alfie omanik, 17-aastane Louise Glover leidis koera põrandalt tõmblemas, tema suu oli kui kinni liimitud ja hammaste vahelt paistis vahtu. Neiu viis koera kiirelt loomaarsti juurde. Kui arst taipas, et koera suud pole võimalik avada, otsustas ta, et koera tuleb toru abil toita seni, kuni nad leiavad lahenduse, kuidas koera suu lahti teha.

Mitu tundi hiljem suutis näljane Alfie õnneks oma suu avada ja lõpuks ka normaalselt süüa. Louise Glover ütles, et nad paigaldavad postkasti õue, et koer ei saaks postile enam nii kergesti ligi. 

Caters News
Caters News Foto: Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles