Päevakäpp: rahumeelne Vladik

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladik.
Vladik. Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidja hoole all ootab uut kodu paksude põskedega muhe kassihärra Vladik, kes terve oma senise elu on elanud tänavakassi elu.

Alguses pidi Vladik hoiukodusse minema vaid paariks nädalaks, kuid nüüd on loom nii hoiupere südamesse pugenud, et ootab pere juures päris oma kodu juba kaks kuud.

Vladik on ideaalne kass, sest oskab juba esimesest päevast puhtust hoida ja tema usaldus inimese vastu on piiritu. Ta armastab korterielu kõigi selle mugavuste ja vahel ka miinustega. Vladik naudib padjal magamist ja hoiab end inimese lähedal. Kui võimalik, nurrub ja sõtkub ta inimese rinnal või kõhul ja keerab end lõpuks kahejalgse vastu magama. Vladik ei küünista ega hammusta, ta ei ole iial pahane ega susise kurjalt.

Söögiisu on muhedal kassihärral samuti hea: talle võib lõputult pasteedikonservi anda ja krõbuskite lisamine tekitab temas ainult elevust.

Pere peab aga meeles pidama, et Vladik mängimist ei armasta. Talle ei paku huvi sulepulgad ega mänguhiired. Selle asemel peesitab ta päikese käes ja püüab kõik soojad kiired oma kõhule.

Ideaalne kass Vladik ootab jätkuvalt oma inimesi. Tundes temas ära oma uue ideaalse sõbra, tuleb täita kiisuvõtja küsimustik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles