Piltuudis: politseikoerad võtsid meistrivõistlustel mõõtu

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer võistlemas.
Koer võistlemas. Foto: Politsei- ja piirivalveamet / Facebook

14.–16. juunini võtsid Murastes mõõtu politsei- ja piirivalveameti koerad, et välja selgitada kõige nutikamad ja tublimad.

Koos eestlastega võtsid kuuendatel patrullkoerte meistrivõistlustel mõõtu Leedu ja Läti politseinikud ja piirivalvurid, koos neljajalgsete tiimikaaslastega, vahendab politsei- ja piirivalveamet oma sotsiaalmeedia leheküljel

Koerad võistlesid neljal alal, milleks on kuulekus, jäljeajamine, eseme otsimine ja jõu kasutamine. 

«Harjutuse, kus koer pidi leidma üles peidetud esemed, sooritas kõige paremini Rakvere politseikoer Coyooti koos peremehe Andres Liivaga. Kahekilomeetrist jäljerada ajades sai parima tulemuse Värska kordoni koer Dika koos piirivalvur Rivo Marraniga. Jõukasutuses näitas Põhja prefektuuri koerajuhi Valur Pajumäe juhendamisel kõige suuremat rammu meie vabariigi aastapäeva tervituse edastanud politseikoer Karu. Kuulekusharjutused tulid kõige paremini välja Leedu politseikoeral, keda treenib Vytautas Zaborskis. Terve võistluse parima koondtulemuse võitles välja Paide politseikoer Jäpe koos peremehe Taavi Idavainuga. Meeskondliku võistluse pani kinni Rakvere politseijaoskonna politseikoerad koos enda tiimikaaslaste Tarmo Nukka ja Siiri Keremega,» kirjutatakse postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles