Päevakäpp: kaunis Traks

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traks.
Traks. Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidja hoole all ootab uut peremeest 2,5-aastane Traks, kes elas kodutuna Puka alevikus Valgas.

Traks on arglik, kuid ta ei hammusta, peksa küüntega ega ole agressiivne. Ta põgeneb, kui selleks vaid võimalus anda. Kassitoas elades Traks just kui teaks, et kõigi kassipoegade ja aktiivsete kasside seas teda ei märgata ning seetõttu ei käi ta end soovijatele vabatahtlikult pakkumas. Vabatahtlikel murdub süda iga kord, kui nad mõistavad, et Traks on lootuse kaotanud.

Traks on 2,5 aastat vana ja elas varem Puka alevikus Valgas. Kortermajade vahel õdede-vendade ja emaga hiiri püüdes tegi ta kõik võimaliku, et oma poegadele parim võimalik kassielu võimaldada. Viimaks püüti kassipere kinni ja toimetati varjupaika. 

Usin kass on peaaegu süsimust, natuke valget leiab tema kurgu alt. Olgugi et tema silmad on hirmu täis, on ta iseloomult rahulik. Ta küll kardab, kuid lubab endale pai teha ja isegi veidi nurrudes. Selleks, et temast saaks julgem kiisu, vajab ta rahulikku kodu, kus eluga harjuda. 

Imeilus kass on valmis kojuminekuks. Tundes temas ära oma uue sõbra, tuleb täita kiisuvõtja küsimustik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles