Piltuudis: toidu sisse kukkunud kajakas värvus oranžiks (1)

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kana tikka masala sisse kukkunud kajakas.
Kana tikka masala sisse kukkunud kajakas. Foto: Lucy Kells/Vale Wildlife Hospital/Facebook

Suurbritannias Walesis juhtus eriskummaline lugu, kui veterinaaride juurde toodi kana tikka masala sisse kukkunud kajakas.

Toiduvabriku lähedal liha otsinud lind kukkus õnnetul kombel vaati, mis oli täis äravisatud indiapärast rooga, vahendab The Telegraph. Kajakas viidi Gloucestershire’is asuvasse Vale’i loomadele mõeldud kliinikusse. 

Veterinaarid pesid oranžiks värvunud linnu puhtaks. Kliinikus õena töötav Lucy Kells sõnas, et töötajad polnud varem midagi sellist näinud. «Kõige enam ehmatas meid lõhn. Ta lõhnas ülihästi,» sõnas Kells. 

Kana tikka masala sisse kukkunud lind pesti puhtaks. Olgugi et värv kadus sulgedest kiiresti, jäi indiapärase roa lõhn veel kauaks alles. Foto: 
Kana tikka masala sisse kukkunud lind pesti puhtaks. Olgugi et värv kadus sulgedest kiiresti, jäi indiapärase roa lõhn veel kauaks alles. Foto: Foto: Lucy Kells/Vale Wildlife Hospital/Facebook

Lind jäi veterinaaride valvsa pilgu alla ning teda turgutati liha, kala ning koera- ja kassitoiduga. Kui kajakas on end kogunud, lastakse ta uuesti vabadusse.

Puhas kajakas. Foto: 
Puhas kajakas. Foto: Foto: Lucy Kells/Vale Wildlife Hospital/Facebook
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles