Fotod: ülikooli juures käiv kass aitab tudengitel aja maha võtta (1)

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass, kellele meeldib Augsburgi ülikooli juures tudengite stressi maandamas käia.
Kass, kellele meeldib Augsburgi ülikooli juures tudengite stressi maandamas käia. Foto: Regina Bergmann/CampusCat Augsburg

Samal ajal kui maailmas teevad ilma teraapiakoerad, lööb Saksamaal Augsburgi linnas laineid kass, kes käib ülikooli juures tudengeid kaisutamas.

Punase kasukaga kass, keda tuntakse nime all «Campus Cat», saabub iga päev Augsburgi ülikooli juurde, võtab koha sisse ja iga soovija saab kassile pai teha või teda lausa sülle võtta, vahendab Bored Panda. Selleks, et kõigil oma sõpradel silm peal hoida, jalutab kass mööda linnakut ja astub vahepeal kooligi sisse. Selle vastu ei tundu kellelgi midagi olevat.

Lisaks tudengite rõõmustamisele meeldib kiisule ülikooli juures peesitada. Foto: Tabea Nussbaumer/CampusCat Augsburg
Lisaks tudengite rõõmustamisele meeldib kiisule ülikooli juures peesitada. Foto: Tabea Nussbaumer/CampusCat Augsburg Foto: CampusCat Augsburg/Facebook

Tudengite sõnul on kassist palju kasu, sest looma silitamine aitab leevedada stressi ja ärevust, eriti kui on tulemas mõni raske eksam või kontrolltöö.

Campus Cat ei ole kodutu kass, tal on olemas armastav kodu ja tore peremees. Kiisu lihtsalt naudib tudengite seltskonda ja on meeleldi nõus olema nende stressimaandaja.

Ülikooli juures käiv kass aitab stressi maandada. Foto: Laura Sager / CampusCat Augsburg
Ülikooli juures käiv kass aitab stressi maandada. Foto: Laura Sager / CampusCat Augsburg Foto: Laura Sager/CampusCat Augsburg

Tublile kassile on loodud ka Facebooki lehekülg, kus saab end looma tegemistega kurssi viia.

Foto: Lara Kiefer / CampusCat Augsburg
Foto: Lara Kiefer / CampusCat Augsburg Foto: Lara Kiefer/CampusCat Augsburg
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles