Päevakäpp: suviselt siniste silmadega Fleik

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fleik.
Fleik. Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidja hoole all elab Narva tänavatelt päästetud Fleik, kellel vanust umbes kaks aastat. Üle kõige soovib Fleik jõuda armastavasse koju.

Fleik on kass, kellel on kaunis valge kasukas ning taevasinised silmad. Paraku on ta kurt, mille tõttu ta eelmisest kodust välja visati.

Õuekassi elu polnud looma jaoks kerge, kuid ometi jäi Fleik ellu. Kassil vedas, sest viimaks jõudis ta heade inimeste juurde, kes pakkusid talle kõhutäit ja ulualust. Edasi on Fleik läbi käinud kolmest hoiukodust ning ringiga jõudnud Pesaleidja kassituppa, kus ootab päris oma inimest.

Fleik on valmis tulevase peremehega lõpmatuseni mängima, ajama taga laserkiirt ja sulepulka. Tubli kass sobib ka teiste lemmikutega, kuid vajab nendega harjumiseks veidi aega. Fleik toiduga ei pirtsuta ning armastab väga inimese seltskonda ja pelgab üksindust.

Tundes, et just Fleik on perele sobiv lemmik, tuleb täita kiisuvõtja küsimustik või kirjutada aadressile olenkyt@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles