Internetis levib kulutulena foto omanikku leinavast koerast

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maikuu alguses sai 21-aastane Abraham Martinez autoõnnestuses surma. Tema perele oli see kahtlemata suur tragöödia, kuid keegi ei osanud ilmselt arvatagi, kuidas mõjub noormehe surm pere lemmikloomale, koer Jaxile.

Abrahami õde Alexandra postitas Twitterisse foto, kus on näha, et Jax tõepoolest leinab oma peremeest. Koer lamab kodus lillede, küünalde ja fotode ees, mis on toodud noormehe mälestuseks. Foto allkirjaks on: «Igaüks meist igatseb sind.»

Alexandra ütles BuzzFeedile antud intervjuus, et Jax pole pärast tema venna surma eriti midagi süüa tahtnud. «Ta kõnnib mööda maja ringi ja justkui otsiks kedagi või midagi taga. Lõpuks annab ta alla ja jääb magama,» rääkis Alexandra. «Tavaliselt magab ta meie teise koera juures, kuid viimasel ajal magab ta keset elutuba või mu venna toa ukse ees.»

Abrahami teine õde Cassandra jagas ka mitut fotot, kus on näha, kui lähedased Jax ja tema vend olid. Neid pilte on Twitteris jagatud üle 9000 korra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles