Koerainimeste grupis laineid löönud Toto läks raamatusse

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kaheaastane kass Crisanthe ja seitse kuud vana Toto. Nad saavad väga hästi läbi, palju magavad koos ning koer peseb kassi ka pidevalt. Crisanthe oli 1,5 a vanusena perre võetud kass, kes polnud enne koera näinud, ning nüüd sellised sõbrakesed.
Pildil kaheaastane kass Crisanthe ja seitse kuud vana Toto. Nad saavad väga hästi läbi, palju magavad koos ning koer peseb kassi ka pidevalt. Crisanthe oli 1,5 a vanusena perre võetud kass, kes polnud enne koera näinud, ning nüüd sellised sõbrakesed. Foto: Kristiina ja Kaur Kristal

25. mail ilmub Kristiina Kristali esikteos «Toto tuleb ka» mis räägib ilmekalt ühe koera elust. 

Kristali sõnul sai kõik alguse Eesti koerainimeste grupist, kuhu Kristal Totost toredaid lugusid ja fotosid jagas. Toto lood kasvasid grupiliikmetele nii südamesse, et koer sai endale lausa eraldi Facebooki grupi, kuhu koera toredad ja vähemtoredad juhtumised kirja saavad.

Foto:
Foto: Foto: Kirjastus Hea Tegu/Facebook

«Koerainimestest tõesti kõik alguse sai, ning hetkeseisuga kui edu saadab, on ka teine raamat plaanis, sest loomaperegi on natuke kasvanud,» selgitab Kristal. 

Toto raamatus on tõestisündinud lood ning koerale meeldib mõelda, et just tema oma juhtumised päris enda nelja käpaga kirja pani. Toto raamat annab lugejale võimaluse oma lemmikut tundma õppida.

Tükikesi Toto raamatust saab lugeda kirjastuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles