Päevakäpp: Maxi, kass, kellel vedas

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxi.
Maxi. Foto: Pesaleidja/Facebook

Kui Pesaleidja vabatahtlikud laupäeva õhtul Tallinnasse Juhkentali tänavale üht kassi päästma tormasid, juhtus midagi eriskummalist.

Esialgselt pidi kassipuuri sattuma tänavale visatud kass, selle asemel jõudis sinna hoopis Maxi. Naabrite sõnul oli Maxi juba paar aastat tänaval ringi uidanud, ilma, et keegi oleks tema vastu huvi tundnud. Algul olid Pesaleidja vabatahtlikud küll kimbatuses, kuid Maxit enam tänavale jätta ka ei tahetud. Kätte saadi ka kass, kelle pärast üldse Juhkentali tänavale sõideti, ning tema pääses ka kohe hoiukoju, mis andis Maxile võimaluse rahumeeli vabatahtlikega kaasa minna ja end soojas kodus sisse sättida. 

Maxi armastab väga paisid ning põse pealt ja kõrva tagant sügamist, lisaks töötab tal täistuuridel nurrumootor ja heast toidukraamist ta samuti ära ei ütle. Maxil on mõnusalt paksud käpad ja kohev kasukas. 

Tundes Maxis ära oma uue sõbra, tuleb täita Kiisuvõtja küsimustik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles