Õpetlik video: tasakaaluharjutused on vajalikud nii noortele kui vanadele koertele

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer füsioteraapias.
Koer füsioteraapias. Foto: PantherMedia/Scanpix

Lemmikute neuroloogiliste, ortopeediliste ja taastusravi küsimustega tegelev loomakliinik EriVet näitab video kaudu, kui oluline on harjutada tasakaalu.

Tasakaalu on harjutada nii ravi eesmärgil kui ka niisama, vahendavad EriVet sotsiaalmeediasse postitatud video kaudu. 

Harjutused aitavad tajuda paremini keha ja tugevada tasakaalulihaseid. «Selg-kõht-käpad- kõik saavad oma osa treeningust ja see võib tulevikus aidata vigastusi vältida,» seisab kirjelduses. 

Video osaleb kümne nädala vanune kutsikas, kes teeb harjutusi esimest korda, kuid see tuleb tal väga hästi välja.

Tasakaalu harjutamine on kasulik nii noortele kui vanadele. Sellega võib tegeleda ravi eesmärgil, kuid hea on seda harjutada ka niisama. See aitab koertel paremini tajuda oma keha ning tugevdab tasakaalulihaseid. Selg-kõht-käpad- kõik saavad oma osa treeningust ja see võib tulevikus aidata vigastusi vältida. Alati ei pea olema spetsiaalset varustust, võib kasutada ka inimestele mõeldud tasakaalupatju või isegi täispuhutavat madratsit. See10 ndl vana kutsikas on sellel laual esmakordselt ja tunneb end suht hästi!

Posted by EriVet OÜ on 31. märts 2016. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles