Päevakäpad: Tommi ja Sõbrake otsivad kodu

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi ja Sõbrake.
Tommi ja Sõbrake. Foto: Eesti Loomakaitse Selts/Facebook

Möödunud suvel Narva kassikolooniast päästetud Tommi ja Sõbrake on kosunud tublideks ning inimesi usaldavatakse kassipoisteks.
 

Kaheksa kuud vanad kassid otsivad endale head peremeest kas koos või eraldi, kuid tegemist ei ole vendadega. Hakkama saamist soodustab iseseisev loomus, vahendab Loomakaitse Selts.

Tommi on mustavalgekirju isane kass, kes teab suurepäraselt, et kassid on loodud selleks, et inimesed neid jumaldaksid. Teiste loomade suhtes jääb kass ükskõikseks. Üle kõige meeldib Tommile maailma asjade üle juurelda just kõrgustes, seal on ka hea vaade sellele, millega kodus olev kahejalgne parajasti tegeleb. Sülekassiks Tommit just pidada ei saa, kuid omal soovil käib ta siiski süles istumas ja magava inimese kõrval pikutamas.

Sõbrake seevastu on triibulise kasukaga süleloom. Ta on uudishimulik ja seltskondlik ning nurrumootor läheb tööle ka pelgalt peale vaatamisest. Sõbrake armastab mänguasju olenemata sellest, mis kujulised nad on või millist häält teevad. Kannatlik on Sõbrake ka laste ja kutsikatega. Kass armastab tähelepanu ning seetõttu peaks tema uus kodu kindlustama talle vahvad mängukaaslased. 

Lisainfot saab kassipoiste kohta küsida seltsilt info@loomakaitse.ee või infotelefonilt 5267117 (tööpäeviti kell 9-17).

Selleks, et Sõbrake või Tommi endale koju võtta, tuleb täita loomasoovija ankeet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles