Imeline muutumine: aiakäru külge seotud koer sai armastava perenaise

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Binky oli leides nii karva kasvanud, et polnud arugi saada, kus on pea ja kus saba.
Binky oli leides nii karva kasvanud, et polnud arugi saada, kus on pea ja kus saba. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Küprosel mahajäetud majja aiakäru külge kinni seotud Binky karv kasvas nii pikaks, et enam polnud aru saada, kus on looma saba või pea.

Muidu beeži kasukaga loom oli päästes räpane ja karvakasvanud, vahendab Daily Mail. Nüüd on Binky läbi teinud totaalse muutumise ja astub üles lausa koertenäitusel.

Binky sai esimest korda üle pika aja süüa. Foto: Caters News Agency/Scanpix
Binky sai esimest korda üle pika aja süüa. Foto: Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency

Surema jäetud koera uueks perenaiseks sai Val Lewis, kes võttis Binky varjupaigast. Koertesalongi pidav Lewis sõnas, et oli varjupaika sattunud Binky loost nii liigutatud, et otsustas talle kodu pakkuda. «Tingimused, milles ta elas, olid kohutavad: pime ruum, kõikjal prügi ning mustus ja tema aheldatud aiakäru külge,» rääkis Lewis, kes on lemmikuga koos olnud aasta jagu.

Naine iseloomustab Binkyt kui lojaalset, armast ja õnnelikku koera. «Ta kohanes uue koduga imekiiresti, juba paar päeva hiljem ei mäletanud enam keegi, millistest oludest ta tuli,» lisas Lewis, öeldes, et päästetud koerad oskavad uue kodu eest alati väga tänulikud olla. Nüüd käib Binky usinalt koertekoolis ning näitustel. Eelmisel suvel pälvis ta oma klassi parima ning hiljem kogu näituse parima koera tiitli.

Vaata siit, milline on Binky nüüd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles