Video: okasseast ja koertest said head sõbrad

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Okassiga Maude ja tema sõber
Okassiga Maude ja tema sõber Foto: Kuvatõmmis Bear League ja The Dodo videost.

Loomadevahelised sõprused ei hooli sellest, kas kaaslane on okastega või mitte: sõbrustada saab kõigiga.

Loomade rehabilitatsioonikeskuses elav okassiga Maude kahe buldogiga, vahendab The Dodo. Koos käiakse nii jalutamas kui ka käruga sõitmas.

Loomade eest võitleva organisatsiooni BEAR League ja rehabilitatsioonikeskuse loonud Ann Bryant sai esimese okassea 19-aastaselt. Auto alla jäänud Marvin jäi Bryanti hoole alla kogu eluks, sest saadud seljavigastus oleks looduses takistuseks olnud. Pärast Marvini surma sattus Bryanti teele aga uus asukas Mia.

Tiine Mia toodi BEAR League'i kolm aastat tagasi ning neuroloogiliste probleemidega loom vajas pidevat tähelepanu. Kolmandal päeval tõi Mia ilmale väikese poja, kes sai nimeks Maude. Möödunud aasta augustis pidi Mia haigusele alla vanduma ning nüüd rõõmustab rehabilitatsioonikeskuses nii loomi kui Bryanti okassiga Maude.

Bryanti sõnul käitub Maude tihti nagu koer ning jalutuskäigud on tema päevakavas tavalised. Kuna koerad on varemgi okassigadega koos elanud, pole okkaline sõber nende jaoks haruldus.

Proof that love comes in all shapes and sizes.

Posted by The Dodo on 23. veebruar 2016. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles