Päevakäpad: Joosep ja Riinu vajavad kodu

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riinu ja Joosep.
Riinu ja Joosep. Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidja suurimas hoiukodus Tõrvas elavad Joosep ja tema ema Riinu, kes on kodu oodanud kuus aastat.

Riinu ja Joosepi koduotsingud on pikad: triibikud on rännanud mitmetesse hoiukodudesse, kuid nüüd on loomad tagasi jõudnud oma kõige esimesse hoiukoju Tõrvasse. Kui tavaliselt on uut peremeest ootavad kassid ajutises peres mõned kuud või nädalad, siis nende triibikute otsingud on kestnud üle 2000 päeva.

«Joosep on tagasihoidlik kassipoiss, kes armastab üle kõige mängida. Pallikesed, hiirekesed, lõngajupid ja sulepulgad on tema jaoks vastupandamatud,» vahendab kasside hoiukodu. Tihti madistab Joosep koos oma ema Riinuga ning hiljem keeratakse üksteise kaissu tuttu.

«Riinu on kass, kes visati kodust välja, sest ta kartis nii meeletult koera ja tema haukumist. Tahaksime kogu südamest, et Riinu leiaks endale toreda, armastava ja hooliva perekonna, kus ei oleks koeri,» lisab hoiukodu Riinu peamise tingimuse. 

Uues kodus peaks olema palju toredaid palle: veerevaid palle, kõrisevaid palle, värvilisi palle, sest Riinu ja Joosep armastavad pallidega mängimist. 

Armastava pere sooviks Riinu leida koos Joosepiga, sest möödunud aastad on nad üksteise kõrvu pesnud, teineteise kaisus maganud ning teineteise armastavast käpast tuge saanud. 

Riinu ja Joosepi saab endale koju võtta, täites vastava küsimustiku siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles