Instagramis populaarsust koguv Prints meenutab jääkarupoega

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints.
Prints. Foto: Agnetha Roosimaa

Instagramis tegutseb poolteist aastat vana West Highland White terjeri tõugu Prints, kes mahasadanud lume sees meenutab just kui väikest jääkarupoega. 

Prints sündis 6. juunil Pärnus ning elab nüüd perenaise Agnetha Roosimaaga Tallinnas. Roosimaa sõnul armastab Prints väga oma pere lähedal olla ning kõigilt inimestelt massaaži ja paisid küsida. 

Nime sai koer Roosimaa sõnul oma isa Harry järgi. «Isa nime kuuldes meenus meile Suurbritannia ja Põhja-Iiri prints Harry ning muid valikuid me ei kaalunudki, Prints tundus õige!» selgitab Roosimaa lemmiku nime. 

Prints on tegev ka sotsiaalmeedias: tal on oma Instagrami ja Youtube'i konto. «Instagramis on tal kohe täitumas 5000 jälgijat, neid lisandub iga päevaga järjest rohkem. Fännid ja interneti-sõbrad on talle juba saatnud maiuseid, mänguasju ning postkaarte,» selgitab Roosimaa, lisades, et eriti aktiivne on Instagrami-koerte seas pakkide saatmine jõulude ja sünnipäevade paiku. «Mõnele võib tunduda naljakas, et koerte Instragrami kontode tegelike haldajate asemel peetakse meeles hoopis koerte sünnipäevi ja neid üheskoos sellisel moel tähistatakse.»

Prints aknast välja vaatamas. Foto:
Prints aknast välja vaatamas. Foto: Foto: Agnetha Roosimaa

Roosimaa sõnul tunnevad lisaks välismaa inimestele Printsi vastu huvi ka eestlased, sest Highland terjereid on Eestis vähe. «Kõige rohkem uuritakse, kas tema enda pesakonda ka kunagi võiks oodata. Veel küsitakse nõu kasuka hooldamise ja üleüldiselt tervise hoidmise kohta.»

Vaata Printsist ka toredat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles