«Ringvaade» adopteeris Keenias elevandibeebi

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemateta jäänud elevandid
Vanemateta jäänud elevandid Foto: The David Sheldrick Wildlife Trust/ Facebook

«Ringvaade» käis Keenia elevantide varjupaigas uurimas, kuidas saab adopteerida orvuks jäänud elevanti ja miks elevandipoegadel üldse inimestest «vanemaid» vaja on.

40 aastat tagasi asutati Keenias David Sheldricki looduskaitsefond. Tänaseks on fondi abiga päästetud juba üle 150 elevandiorbu. Oma panuse andis ka «Ringvaade», kes endale ühe elevandibeebi adopteeris, vahendab ERR uudised.

Kui ka teie tahaksite endale ühte armsat elevandibeebit adopteerida, siis leiate vastava info The David Sheldrick Wildlife Trust Facebooki lehelt.

«Talitaja on elevantidele väga oluline, sest nad võtavad emarolli. Ilma nendeta ei suuda elevandid midagi teha, seetõttu on väga oluline, et talitajad on nendega koos,» rääkis elevanditalitajate juht Edwin Lusichi.

Mees selgitas, et looduses on elevandid koos karjaga, mistõttu on väga oluline, et nad ka elevantide lastekodus üksi ei jääks. «Me peame elevantidele jagama armastust, kaastunnet ja hoolt. Neid tuleb toita ja mõelda positiivseid mõtteid, sest elevandid mõistavad, mida sa mõtled» lausus Lusichi.

Mida «Ringvaade» sai veel teada elevantide varjupaigas, saab lähemalt vaadata ERR uudistest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles