Kassiema trügis kliinikusse poegade juurde

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassipojad. Pilt on illustratiivne.
Kassipojad. Pilt on illustratiivne. Foto: Panther Media

Kassid on loomad, kellel on tugevad emainstinktid. Hea emakass on lisaks poegade eest tublile hoolitsemisele ka väga kaitsev.

Uus-Meremaal juhtunu tõestab, et kassiemad on oma poegade suhtes äärmiselt tähelepanelikud, vahendab portaal iHearCats.

Loomakliiniku Mill Road töötajad saabusid ühel hommiku tööle ning leidsid eest kasti kassipoegadega, kellel vanust kolm kuni neli nädalat. Poegade juures polnud ema näha ning selle asemel, et pesakond loomakaitsjatele üle anda, otsustati poegade eest seni hoolitseda kuni nad on piisavalt vanad, et neile uued kodud leida.

Kliinikus töötav Julie Wills sõnas, et kassipojad pandi inkubaatorisse ning kogu personal oli uutest neljakäpalistest vaimustuses.

Päev hiljem juhtus midagi enneolematut. Kliiniku ukse ette tekkis vöödiline kass, kes püüdis majja sisse hiilida. Segaduses töötajad avastasid ühel hetkel enda juurest kassipoegade ema. Pesakonna ja ema taaskohtumine oli emotsionaalne hetk nii kassidele kui ka kliiniku arstidele.

Vaata videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles