Galerii: Koer kannab peremehe lapselapsega sarnaseid riideid

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oregonis elav kaheaastane labradoodle Reagan ja tema perenaise lapselaps löövad internetis laineid, sest kannavad sarnaseid riideid.

Sandi ja Eric Swiridoffiga elav koer Reagan on endale saanud Instagrami konto, mida nüüd jälgib üle 60 000 inimese, vahendab Daily Mail. Selleks, et lapselapse privaatsust kaitsta, pole ühelgi fotol näha lapse nägu. Sandi Swiridoff sõnas, et Reagani parim sõber on lapsendatud poeg, kes koeraga kohe ühise keele leidis.

«Kui lapse magama panen, jääb Reagan ukse taha ootama, et sõber ärkaks ja uuesti mängida saaks,» räägib Swiridoff. Abielupaar võtsid kaheksanädalase Reagani varjupaigast. Instagrami konto  sai koer kuuekuuselt. «Reagan armastab riideid, maiustusi, kaamerat ja inimesi,» sõnab Swirifoff, lisades, et Reagan juba teab, et fotosessioonile järgnevad maiustused ja kiitused.

Reaganis tehtud fotod on heategevuslikud. Jõulupildid leidsid tee kalendrisse, mille tulu läheb lastekodulaste toetuseks. «Reagan on lastega suurepärane. Ta pole kohtunud laste ega koertega, kes talle ei meeldiks. Reagani võtmine oli parim otsus,» rõõmustab Swiridoff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles