Fotod: 16 aastat metsas elanud erak pidi loobuma oma koerakarjast

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Loomapääste organisatsioon Animal Rescue Corps (ARC) püüdis USAs Natches Trace'i rahvuspargist 31 koera, kelle omanikuks oli 16 aastat metsas erakuna elanud mees.

Organisatsiooni liikmed soovisid parandada metsas elanud mehe elutingimusi, kuid selleks tuli tal loobuda oma suurest koerakarjast.

Koerte metsast äratoomine oli üks osa mehe abistamise päästeoperatsioonist. ARC võttis endale südameasjaks leida kodu nii mehele kui tema 31 koerale, kelle eest ta oli metsas hoolitsenud, kirjutab ARC oma Facebooki lehel.

Erak võttis organisatsiooni abi vastu pärast tõsiste terviseprobleemide tekkimist. Ta ei olnud aga nõus ise metsast välja tulema ja loovutama koeri enne seda, kui leitakse organisatsioon, kes võtaks koerad oma hoole alla.

Lisaks mehele vajasid abi ka koerad, sest kolmel koeral olid tõsised jalavigastused ja mõnel olid rebendid ning katkised hambad. Kõik koerad vaevlesid siseparasiitide ja puukide käes ning nad olid ka vaktsineerimata.

ARC hoolitseb selle eest, et kõik päästetud loomad saaksid põhjaliku veterinaarkontrolli ja vajaliku ravi. Seejärel jagatakse koerad erinevatesse varjupaikadesse, kus hakatakse neile otsima uut kodu ja armastavat peremeest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles