Südantlõhestav video: Sõbrata jäänud varjupaiga koer nutab lakkamatult

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrata jäänud Marshmallow nutab juba teist päeva.
Sõbrata jäänud Marshmallow nutab juba teist päeva. Foto: Kuvatõmmis videost

Olgugi et iga kord, kui mõni varjupaiga loomadest koju läheb, on põhjust rõõmustamiseks, ei pruugi nendest maha jäänud loomad alati rõõmu tunda.

Kurdiks jäänud pit bull Marshmallow ja tema parim sõber Scooby veetsid Kansase loomade varjupaigas kogu aja koos mängides ja lõbutsedes, kuni ühel hetkel kõik muutus, vahendab The Dodo.

Nädala algul leidis Scooby endale uue kodu, ent perekond ei saanud kaht koera võtta, nii jäeti Marshmallow paremaid aegu ootama. Üle pika aja üksinda jäänud kutsikas on aga varjupaiga töötajate sõnul ülikurb. «Marshmallow on kaks päeva lakkamatult nutnud,» kirjutasid töötajad varjupaiga sotsiaalmeedia lehel. «Tema parim sõber Scooby sai eile koju, ning nüüd on pit bull segaduses ja õnnetu. Ta vajab peremeest, kes suudaks ta haavad parandada,» lisatakse postituses.

Töötajad loodavad, et pit bull saab ruttu armastavasse koju, sest ta väärib seda igati. «Marshmallow on tõeline ellujääja, aga nagu näha, vajab ta väga armastust,» lisatakse lehel.

Marshmallow needs your love!

This is heartbreaking... Marshmallow is crying and has been non stop since yesterday. Her roommate and best friend Scooby was adopted, she is very confused and sad. What she needs is a forever home to heal her heart. Marshy is a special girl with a special story, she is deaf. When we rescued her, she was very sick with parvo and left on a chain abandoned by her owners. She is truly a survivor but as you can see she is really needing love.Together we can find Marshmallow the perfect home, she is such a sweetheart. Can you open your heart and home to this beautiful fur baby...Please share this video!

Posted by Unleashed Pet Rescue and Adoption on 20. detsember 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles