Pet Citysse võib ka boamaoga minna

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas avatud põhjamaade suurim lemmikloomadele mõeldud keskus Pet City XL koondab endas hotelli, kliiniku, salongi, poe ning kaasaegse treeningsaali.

Keskuse suurus haarab juba uksel. Ilmselt on tegemist kõige suurema poega, kuhu üks neljakäpalise sõber oma sammud seab. Toidu ja tarvete valik paneb pea ringi käima: söögikausse leiab erinevas suuruses ja värvitoonis. Tundub, et tootevalikule seab piirid vaid kujutlusvõime.

Kassidele mõeldud sööginõu.
Kassidele mõeldud sööginõu. Foto: Kerttu-Kadi Vanamb

Näriliste ja reptiilide omanikele on samuti hoolikalt mõeldud ning nii leidis närilistele hulganisti toredaid maju nii puidust kui plastmassist.

Närilistele mõeldud majad.
Närilistele mõeldud majad. Foto: Kerttu-Kadi Vanamb

PetCity XL on eriline selle poolest, et poodi võib kaasa võtta ka oma neljajalgsed sõbrad. Oodatud on kassid, koerad ja isegi püütonid. Viimase puhul palutakse lemmik siiski rihma otsa panna.

Mõista, mõista, millega on tegemist?
Mõista, mõista, millega on tegemist? Foto: Kerttu-Kadi Vanamb

Maja avamise taga seisnud Pet City linnapea Merike Kaesveld loodab, et loodud keskus rõõmustab ennekõike lemmikuid ja muidugi nende kahejalgseid sõpru. «Selles majas on olemas kõik tooted ja teenused, mida lemmik oma elukaarel vajab,» sõnab Kaesveld, lisades, et Pet City nimi on tulnud ühest suurimast trendist, mis maailmas valitseb - urbaniseerumine - mille tõttu kolivad inimesed massiliselt linnadesse, ent selleks, et sidet loodusega mitte kaotada, võtavad nad endale neljajalgsed sõbrad.

Lisaks kõrgetasemelisele kliinikule pakutakse treeningsaalis ka agility-treeninguid nii õppinud treenerite käe all kui ka iseseisvalt harjutamiseks. Kaesveld loodab, et üsna pea saavad suures treeningsaalis toimuma põnevad kogupereüritused. Veel valmiv kliinik pakub teenuseid ööpäev ringi ning täies mahus tööd alustatakse jaanuaris. Siiski on patsiendid ka praegu oodatud. 

Eesti esimene Pet City keskus avati suvel Pärnus. Viie aasta jooksul on Pet Cityl kavas laieneda üle kolme Balti riigi ning avada ligi 70 kauplust, millest osade juures saab olema ka kliinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles