Loomakaitse Selts otsib hoiukodu halvas olukorras tänavakassile

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Loomakaitse Selts
Eesti Loomakaitse Selts Foto: Repro

Hiljuti anti Loomakaitse Seltsile teada Harku vallas Vääna-Viti külas asuva kortermaja hoovis elavate kasside ja koera halvast olukorrast.

Iseäranis tunti muret väga halvas seisus valge kassi pärast. «Teates seisis, et kiisu üks peapool on verine, kõrvad jubedas olukorras, samuti sabaga on midagi juhtunud, ning et kass on näljas ja külmas,» annab Loomakaitse Selts oma sotsiaalmeedia lehel teada. «Kui meie vabatahtlik nimetatud hoovi olukorda kontrollima läks, avaneski talle vaade ühest viletsas kuudis elavast koerast ja teatatud haigest kassist,» seisab teates. 

Teine kiisu peitis end inimeste eest auto all. Looma seisukord on trööstitu: naabri kassiga kakelnud looma silmad olid halvas seisus, karv kuivanud verega koos ning kass näugus nii haledalt, et oli aru saada, kui halb tal olla on. 

Eesti Loomakaitse Selts pakkus kassile pasteeti, mida loom isuga sõi, abiks on ka ümberkaudsed elanikud, kes pakuvad kassile toitu ja vett.

«Nii kurb kui meil sellest ka ei oleks, on meie endi kodud ja vabatahtlikud hoiukodud enamuse ajast abivajavatest loomadest pungil,» kirjutab Selts. «Kui leiame kassile hea hoiukodu, oleme nõus katma kiisu raviarved ja loodame abi ka annetustest, varustama vajadusel söögi jt tarvetega ning otsima kassile päris kodu.»

Loomale saab abi pakkuda kirjutades info@loomakaitse.ee või helistades numbril 5267117.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles