TV3 video: Possu pani uues kodus paika, kes majas peremees on

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minisiga Possu
Minisiga Possu Foto: Oleg Zhemchugov/Eesti Loomakaitse Selts / Facebook

Oktoobri lõpus Laitse metsast leitud minisea uus ja tore kodu asub Muhumaal ning Possu tunneb end seal rohkem kui mugavalt. 

Possu uus perenaine Kadri sõnas TV3 «Seitsmestele uudistele» et minisiga tegi kohe kindlaks, kes majas peremees on. Koht näidati kätte nii pere lemmikutele kui ka kahejalgsetele. Püksid peres püsivad kindlalt Possu jalas. 

Loomasõbrast Kadri juures elab veel dalmaatsiakoer Kenso, keldri pealt päästetud kass, kes tervisele turgutati ning nüüd kenasti perega kodunenud on. Lisaks Possule elab aedikus veel jäärapoiss Tiit, kelle ema hukkus ning tall sirgus lutipudeli abil üles. 

Ka Possu saab endale aediku, kus spaamõnusid nautida ning nii palju tuhnida kui süda lustib. 

Kadri sõnul on muhulased Possu saarele tulekust elevil. Nii küsitakse sea käekäigu kohta ja Possu tegemistele elatakse südamega kaasa. Külast pole veel keegi peale peres sirguva tütre klassikaaslaste Possut lähemalt uudistamas käinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles