Koerte juuksur filmis oma neljakäpalised kliendid aegluubis üles

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puudel Kobe. Pilt on illustratiivne.
Puudel Kobe. Pilt on illustratiivne. Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Los Angeleses tegutsev koerte juuksur Jess Rona filmib salongi iluhooldusi nautivad koerad aegluubis üles.

Koerte ilusalongis töötav Jess Rona pani kokku 15 sekundit pika video, millele lisas just igale koerale iseloomuliku muusika, vahendab Daily Mail.

Naine filmis koerad aegluubis üles, kasutades efekti andmiseks fööni ning popstaaride Taylor Swifti ja Sia hitte. 

Juuksuril tekkis idee, kui ta esimest korda pekingi paleekoera föönitas. Väike koer tõstis pea üles ning ta kõrvad hakkas föönituules lehvima. Naine krabas telefoni ja filmis selle üles. Lõpptulemusest lummatud, otsustas naine sama ka teiste koertega.

«Ostsin endale telefoni ja armusin aegluubis videode tegemisse. Ja kui üks mu sõbranna sellele muusika juurde pani, tunduski, et võiksin videode tegemist jätkata,» lisab Rona.

Rona alustas oma koerte ilusalongiga 18-aastaselt, kui tal hädasti raha oli vaja. Internetist juurde õppides ja end täiendades võis juuksur korraldada juba oma seminare. Praegu käib naise käe all iluprotseduure nautimas viis koera päevas, kes saavad Rona täieliku tähelepanu. 

Lisaks sellele, et tema käed muudavad koerad ilusaks ja rõõmsaks, meeldib Ronale ka rõõm, mida videod inimestes esile kutsuvad. «See on nii väike asi mida ma teen, ma olen tänulik, et inimesed mu videoid armastavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles