Aia külge kinni jäänud koera valvas tema truu sõber kaks päeva

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Athena jäi üle aja ronides selle külge rippuma kaheks päevaks. Zeus valvas teda teisel pool aeda.
Athena jäi üle aja ronides selle külge rippuma kaheks päevaks. Zeus valvas teda teisel pool aeda. Foto: Animal LifeLine Project

Truu koer valvas kaks päeva oma piinlevat kaaslast, kes rippus tagumist käppa pidi võrkaia küljes.

Pitpull terjer Zeus haukus kaks päeva ning püüdis kutsuda oma kaaslasele abi pärast seda, kui viimane takerdus üle kõrge võrkaia ronides selle külge, kirjutab Mail Online.

Ta oli piisavalt suurt kasvu koer, et seista püsti ülejäänud kolmel jalal.

Atlanta loomapäästjateni jõudis teade Athena täbarast olukorrast tänu sellele, et Zeus valvas vapralt oma kaaslase kõrval ning äratas inimestes tähelepanu lakkamatu haukumisega.

Loomakaitsjatele anti telefoni teel teada, et koer ripub aia küljes juba teist päeva. Inimene, kes koera esimesel päeval märkas, ei läinud teda vabastama ega andnud sellest ka kohe teistele inimestele teada.

Aia küljes rippunud Zeus lõigati traatide vahelt lahti ning mõlemad koerad toimetati varjupaika.

«Zeus ei tahtnud Athenat silmist lasta. Ta nuttis ja haukus nii kõvasti, kuni me võtsime ta loomaarsti treilerisse,» kommenteeris loomakaitsjate esindaja.

Zeus paigutati varjupaigas puuri Athena kõrvale. Puuris olles hoolitseb Zeus oma sõbra eest – ta lakub Athena vigastatud käppa ja püüab teda kõigi eest kaitsta. Athena käpp on paistes, kuid paranemas.

Koerad on teineteisesse nii kiindunud, et ka Athenat ei saa võtta puurist õue mängima ilma Zeusita.

Tulevikus on plaanis mõlemale koerale kodu leida, kuid soovitakse, et nad võetaks uude koju üheskoos.

https://uk.news.yahoo.com/dog-shows-true-loyalty-standing-125003615.html#P8n7JTp http://www.dailymail.co.uk/news/article-3321989/Loyal-dog-stood-girlfriend-TWO-DAYS-barking-help-got-paw-caught-chain-link-fence.html

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles