Põrsas Possu leidis armastava perekonna

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minisiga Possu
Minisiga Possu Foto: Oleg Zhemchugov/Eesti Loomakaitse Selts / Facebook

Koduta Vietnami rippkõhtsiga Possu tõestas, et eestlaste sealembus on üllatav.

Possust sai hetkega Eesti populaarseim siga ning eestlaste sealembus oli nii suur, et pakkumisi tuli lausa uksest ja aknast, vahendab «Ringvaade». 

Oleg Zhemchugov sõnul oli Possu soovijaid üle 20. Määravaks sai inimese enda suhtumine ning võimalused Possule järgmiseks 20 aastaks sooja ja armastavat kodu pakkuda. 

Possu lasi väidetavalt eelmiste omanike juurest jalga ning viibis kaks kuni kolm päeva üksinda metsas. Leitud siga pääses uude hoiukoju ning omanikud andsid endast isegi märku, aga otsustasid seast siiski loobuda, sest neil polnud Possule häid pidamistingimusi pakkuda. Zhemchugovi sõnul võtab Possu veel umbes 20–30 kilogrammi juurde ning siis muutub sea korteris pidamine üsna võimatuks. 

Eesti Loomakaitse Seltsis vabatahtlikuks olev Zhemchugov on siiani kodu pakkunud kuuele koerale ning sea pidamine ei erine väga palju, ainult looma iseloom ja vajadused on teised. Possu sööb kodust toitu ning armastab eriti värsket salatit, puu- ja juurvilju. 

Tänaseks on Possu juba uues kodus ning perekonnaga saab tutvuda üsna varsti ka hommikusaates «Terevisioon». 

Vaata toredat videot Possust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles