Video: Rebane üritab mitu korda järjest näpata golfikepi kotti

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebane.
Rebane. Foto: Andrus Eesmaa

Söakas noor rebane tekitas golfimängus seisaku, kuna ta üritas mitu korda järjest varastada maas olevat golfikepi kotti.

Kummalise saagiga jooksu pistnud rebast jälitanud mees sai golfikepi koti kätte ning viskas selle ülejäänud varustuse juurde, naastes murule. Kohe oli uuesti platsis ka rebane, kes taas koti hammaste vahele haaras ning kiirelt minema lippas. Golfimängijal tuli jälle mõned meetrid rebasele järele joosta, et kott tagasi saada.

Rebane ei jätnud aga oma jonni ning naasis kolmaski kord kotti näppama. Sedapuhku jõudis ta üsna kaugele joosta, kuid suur ese takistas tal siiski piisavalt kiiresti mehe eest jooksmast ning ta lasi seegi kord oma saagi lahti.

Üllatav oli see, et kui mees hakkas golfikepi kotiga oma seltskonna juurde tagasi jooksma, järgnes ka rebane talle justkui koerakutsikas pallimängu ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles