Mees ehitas kahele koerale süsta

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süst.
Süst. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Koerasõber David Bahnson soovis oma kaht koera endaga kõikjale kaasa võtta ning ehitas selle tarbeks süstale kaks kohta juurde.

Kahe kuldse retriiveri peremees David Bahnson oli enne oma lemmikutele selgeks õpetanud purjelauasõidu, mistõttu otsustas ta süsta ümber ehitada, et koerad ka peale mahuks, vahendab Huffington Post.

«Taipasin, et saan meie uusima pereliikme, kuldse retriiveri, paigutada süsta tagumisse pagasiruumi. Ehitasin ka varbe, et vesi avausse ei pritsiks. Kui me teise retriiveri saime, otsustasin ehitada teise identse süsta, et pagasiruumi muuta nii, et mõlemad koerad ära mahuks, lisades varbe mitte ainult ühele pagasiruumi madalale avale, vaid mõlemale,» selgitas Bahnson.

Mehe sõnul armastavad loomad kõikjal kaasa reisida, olgu selleks lennuk või auto. Loogilise jätkuna ehitas mees oma veesõiduki ümber, et ka lemmikud kaasa mahuks.

«Õpetasin ühele kuldsele retriiverile purjelauasõitu ning tundus, et talle meeldis,» selgitab Bahnson.

Bahnsoni kaks kuldset retriiverit on küll siit ilmast lahkunud, aga armastav perekond jätkab traditsiooni ka teiste lemmikloomadega. 

Vaata pilte süstast siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles