Öökulli akadeemias tutvutakse aasta loomaga

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Egert Tavita / RMK Facebook

Neljapäeval, 5. novembril avab Loodusmuuseum Eesti ja Läti loomale pühendatud näituse «Metsanotsu, tõeline siga» mis hõlmab endas aasta looma fotovõistluse parimaid töid ja metsanotsu igapäevaelu tutvustavat väljapanekut.

Neljapäeva õhtul kell 18.00 saavad kõik huvilised tutvuda näituse kuraatori  ja muuseumi zooloogi Lennart Lennukiga, kes räägib lähemdalt metssigadest ning tutvustab avatud näitust.

Aasta loom metssiga puutub inimestega kokku mitmel rindel: põllumajanduses, jahinduses, aianduses ja teaduses. Öökulli akadeemias uuritakse metssigade elu just fotograafi pilgu läbi, õpitakse tundma looma karva ning lugema jälgi.

Novembris on kõik Loodusmuuseumi neljapäevased loodusõhtud pühendatud aasta loomale. 12. novembril räägib sõralistest zoosemiootik Aleksei Turovski ning neljapäevaseid ettekandeid jagub lausa detsembrini. 

Eesti Loodusmuuseum asub Tallinna vanalinnas aadressil Lai 29a. Muuseumisse saab muuseas tulla ka koeraga ning lemmiku muuseumimelu eest koeraparklasse jätta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles