Varjupaika tagasi toodud koer oli nii kurb, et ei suutnud kõndidagi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Foto on illustreeriv.
Koer. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Mehhikost Toronotosse toodud Lana süda murdus, kui uus perekond ta hülgas ja varjupaika tagasi tõi.

Lana oli nii kurb, et jäi kivistunud pilgul seina vaatama ning keeldus isegi jalutama minemast, vahendab Daily Mail.

Lana toodi Toronto kennelisse siis, kui ta oli kutsikas. Mehhikos sündinud koer oli kutsikas suures pesakonnas. Lana osales varjupaiga programmis, mille käigus ta veetis kaua aega erinevates perekondades, kes kunagi Lana kohta ühtegi halba sõna ei öelnud.

Koer oli viieaastane, kui ta viimaks päriskoju sai. Perekond tõi looma tagasi, kui selgus, et koer ei olegi neile mõeldud.

Varjupaiga töötaja Dahlia Ayoub sõnas portaalile The Dodo, et Lana oli terve päeva apaatne ega  soovinud isegi jalutama minna. Ayoub sõnas, et kennelisse saabudes oli Lana vaevu peopesasuurune ja kartis kõike.

Naine sõnas, et perekond tõi looma tagasi, sest Lana hakkas pereemale vastu, ning ta arvas, et koer võib viga teha perekonna lastele.

Ayoubi sõnul oli Lana aga järgmisel päeval õnnelik naist nähes ning nüüd on ta uues hoiukodus päris oma inimest ootamas. 

Vaata pilte Lanast siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles