Puu otsast alla kukkunud vares keeldub oma päästja juurest lahkumast

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crow ja Warren Home
Russell Crow ja Warren Home Foto: Dan Rowlands/Mercury Press/Scanpix

Russell Crow järgi nimetatud lind jäi oma päästja koju ning keeldub ära minemast. 

Kolm kuud tagasi kukkus noor lind puu otsast alla ning suure südamega Warren Home võttis linnu oma hoole alla, kirjutab The Mirror.

Niipea, kui mees üritas lindu loomade varjupaika viia, läks Russell hulluks. Varjupaik asub Home’i kodust mõne kilomeetri kaugusel ning kui mees oli abivajaja neile üle andnud, helistasid töötajad ja lausa palusid tal lind tagasi võtta.

«Kuulsin taustal kriiskamist ning töötajate sõnul oli see niimoodi olnud alates minu lahkumisest,» räägib mees. Varjupaiga inimesed kartsid, et lind võib endale paanikas viga teha ning vares anti Home’ile tagasi. Niipea kui mees Russelli koju tagasi viis, rahunes suleline maha.

«Tunnen end aeg-ajalt just kui vangina. Ma ei saa isegi nädalavahetuseks puhkama sõita,» räägib Home. Mees pidi edasi lükkama oma sõidu Lake Districti, sest lind keeldus mehe palgatud hooldajaga jääma.

Russell saab suurepäraselt läbi ka teiste pereliikmetega ning muuhulgas sõbrustab koera Megi ja kassi Odiniga. Lind ei karda ei koeri ega kasse ning Home plaanib linnule majakese ehitada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles