Laisk peremees jalutas koera autost

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoteel jalutanud koer.
Autoteel jalutanud koer. Foto: Kuvatõmmis The Mirror videost

Šokeeriva videokaadri sai üks juhuslikult möödasõitev inimene, kes nägi, et koer eksleb rihmapidi mööda sõiduteed, samal ajal kui laisk koeraomanik autoga sõidab.
 

Lõuna-Wales´i politsei sõnul anti neile teada looma väärkohtlemisest. Siiani on teada auto number, ent koer ja tema peremees on veel kindlaks tegemata, vahendab The Mirror.

Video teinud Rebecca sõnas, et koer oli aeg-ajalt mitme auto vahel ja hirmunud. Koera peremeest ei paistnud see eriti hirmutavat. Politseisse helistanud Rebeccale soovitati pöörduda loomakaitse poole. Mõne päeva möödudes teatati, et auto omanikku on võimatu kindlaks teha ning kuna videos pole autojuhi nägu näha, jäävad politseil käed seotuks. Rebecca sõnul on auto ilmselt registrisse kandmata ning sõidab kindlustuseta.

Loomakaitse sõnul seadis peremees oma koera elu ohtu ning tegemist on raske loomaõiguste rikkumisega. Teates sõnavad loomakaitsjad, et loomale ei võimaldatud vabalt ringi uurida, teiste koerte või inimestega suhelda ega end kergendada.

Video on ärritanud ka teisi loomasõpru. Petitsiooni on esitanud Nadia Dillard, kes soovitab autojuhil end üles anda ja süüdi tunnistada. Allkirju oli esmaspäevaks kogunenud 6500. Dillardi sõnul võib inimene, kes loomaga niiviisi käitub, olla vägivaldne. Naine kardab, et kui juhi nimi ja nägu avalikustataks, võiks ta koera kallal vägivaldseks muutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles