Hoolimatud inimesed jätavad oma kassid lihakombinaadi territooriumile

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass.
Kass. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakvere lihakombinaadi territooriumil käib sügiseti vilgas kassielu, sest üle põllu jäävast suvilarajoonist asuvad maha jäetud kassid söögipoolist otsima. 

HKScan Estonia kvaliteedijuht Priit Dreimann kinnitas, et lisaks suvilarajoonist saabuvatele kassidele on nähtud ka neid inimesi, kes spetsiaalselt ebavajalikuks kujunenud lemmikuid lihakombinaadi territooriumile jätavad. Eelmisel aastal leiti territooriumilt üle 30 kassi.

Dreimann sõnas, et tavaliselt püütakse kassid kinni ning uuritakse, kas keegi majasiseselt soovib endale lemmikut. Koduta jäänud loomad antakse üle varjupaigale.

Eesti Loomakaitse Seltsi kampaania «Suvi läbi. Asjad pakitud. Kõik pereliikmed kaasas?» manitseb lemmikloomaomanikke looma võttes mõtlema, kas tema eest soovitakse hoolitseda ka siis, kui ta on suureks kasvanud ja aeg on tagasi kolida linnakorterisse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles