Loomaõiguste konverents kutsub üles tegutsema

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maakarja tõugu lehmad Kurgjal.
Eesti maakarja tõugu lehmad Kurgjal. Foto: Henn Soodla

2. novembril Tallinnas Õpetajate majas toimub teist aastat järjest konverents «Loomaõigused akadeemias ja aktivismis: teadmised ja tegutsemine loomade heaks». 

Ettekandmisele tulevad viimase aja akadeemilised uurimused ja arutletakse loomaõigusaktivismi teemadel.

Üles astuvad nii akadeemikuid kui aktivistid, kes käsitlevad erinevaid lähenemisi loomade olukorrale kaasaegses ühiskonnas. Koos otsitakse võimalusi, kuidas olukordi parandada. Ürituse eesmärgiks on luau sild akadeemia ja aktivismi vahel, et ühiskonnas mõistetaks tähelepanu pöörata ka loomade heaolu tähtsusele.

Päeva lõpus toimuval paneeldiskussioonil võtavad sõna Holger Kiik (Tallinna Ülikool), Kadri Aavik (Ethical Links, Tallinna Ülikool), Silver Rattasepp (Tartu Ülikool), Minna Toots (Eesti Vegan Selts), Mattias Turovski (MTÜ Zoosemu).

Kogu üritus on tasuta, vajalik on eelnev registreerimine konverents@ethicallinks.org. Registreeruda saab 28. oktoobrini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles