Paar jättis kassi pärast ära oma unelmate pulmad

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass.
Kass. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Nicolla Birkby ja tema kihlatu Karl Place võtsid endale koju kodutu kassi oma pulmade hinnaga.

Paari unelmate pulmapäev oli peaaegu ukse ees, kui Place ja Birkby kulutasid puhkusel olles ligi 2000 eurot selleks, et südamesse pugenud kass endaga koju võtta, vahendab The Mirror.

Kassisõbrad armusid Abu Dhabi tänaval nähtud kodutusse kassi ning otsustasid ta endaga koos Suurbritanniasse kaasa võtta. Esialgu võeti ühendust Abu Dhabi loomakaitsjatega, et nood tänaval uitavale kassile peavarju pakuksid. Nähes, et keegi neid ei aita, otsustasid nad kassi enda juurde võtta.

Kogu kassi võtmise protsess vältas kolm kuud, alles siis sai Sheikhiks ristitud kass uude koju. Sellel hetkel oli kindel, et kassiga seotud kulutused on ületanud kõikvõimalikud eelarved ja paar otsustas ohverdada oma pulmapäeva.

Birkby sõnul on nad detsembrist alates pulmi planeerinud, aga Sheikh röövis nende südame, ning nad pidid pulmad ära jätma, et kass Suurbritanniasse jõuaks. Algul loobuti bändist ja lilledest, aga nähes, et Sheikhiga seotud kulud aina suurenevad, otsustati kogu pulm ära jätta. 

«Armusime Sheikhi esimesest silmapilgust. Nägime, et tal on vedelikupuudus ja ta on näljas. Kui teised kassid olid paksud ja mõnulesid varjus, siis Sheikh päevitas päikese käes ega teadnud, mida eluga peale hakata,» kommenteerib paar.

«Inimesed arvavad, et me oleme hullud, et kassi pärast unelmate pulmad Jamaical ära jätsime. Me leiame, et see on iga kulutatud senti väärt,» rõõmustab Bikrby.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles