Pesaleidja otsib ruumipuuduse tõttu uusi hoiukodusid

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassiabi kass
Kassiabi kass Foto: Marina Puškar / Postimees

Eesti suurim vabatahtlikke koondav loomade päästmisega tegelev MTÜ otsib ruumipuuduse tõttu uusi toredaid hoiukodusid.

Inimesed, kellele loomad väga meeldivad, aga kes ei ole julgenud veel koju toredat lemmikut võtta, soovitab Pesaleidja oma Facebooki lehel alustada hoiukoduna, sest see annab ideaalse ülevaate, mismoodi käib ühe kassi kasvatamine.

«Kui sa siiski tunned, et sa pole ideaalne kodu või kass pole siiski see õige, et ta päriseks endale adopteerida, pole sellest mitte kui midagi, sest loomake ei pidanud olema sel ajal tänaval ega varjupaigas vaid sai nautida kodust keskkonda,» seisab üleskutses. 

Pesaleidja pakub omalt poolt toetavat tugigruppi, kuhu on koondunud 140 aktiivset ja puhkavat hoiukodu ning organisatiooni vabatahtlikud, kes abistavad uusi hoiukodusid alguses näiteks ussitableti andmises kui ka käitumisproleemide korral. Muuhulgas saab vajadusel Pesaleidja kassitoast liivakasti, transpordipuuri ja palju muud vajalikku. 

Heategijate kirju oodatakse aadressil katrin@pesaleidja.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles