Internetikass Lil Bub annab välja oma albumi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil Bub
Lil Bub Foto: MARK RALSTON/AFP/Scanpix

Erakordse väljanägemisega kassi Lil Bubi sulest ilmub järgmine algum Science & Magic 4. detsembril.

Plaadi väljaandmisega aidanud Andrew WK sõnab, et Lil Bub ei ole mitte ainult armsaim elusolend, keda ta kunagi on näinud, vaid ka musikaalselt väga andekas kass: nimelt on kõik albumil olevad lood kassi visioon. «Laulud on tema sulest, räägivad temas ja on tema,» võtab Andrew tuleva albumi portaalis The Guardian kokku.

Räpiduo Run the Jewels andis välja loo Meow the Jewels, mis on tegelikult lugu kassi häältest, mille tulud lähevad väärkoheldud loomade kaitseks. Duol on ka varem loodud loomahäältest lugusid, muuhulgas võis ühes singlis kuulda viisteist sekundit vaala häälitsusi.

Siiski ei ole mitte kõik alati heatujulood. Matthew Herberti lugu One Pig on album, mis dokumenteeris 20 nädalat ühe sea elust: sünnist kuni õudse surmani, millega püüti tähelepanu tõmmata põllumajandusloomade kohutavale saatusele.

Lil Bub leiti neli aastat tagasi ühe tööriistakuuri tagant kui ta oli vaid nädalavanune. Bub on sündinud mitmete geneetiliste vigadega, mistõttu jääb ta elu lõpuni kassipojaks nii suuruselt kui käitumiselt, lühikeste jalgade ja pika keha tõttu on tal ka raske liikuda.

Vaata salvestamise telgitaguseid videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles