Mees smugeldas koera haiglasse, et abikaasale rõõmu valmistada

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia lambakoeral on suur süda.
Austraalia lambakoeral on suur süda. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Armastav abikaasa pani oma naise lemmiku kohvrisse ning smugeldas ta palatisse, et naine saaks oma koeraga hüvasti jätta.

Nüüd murdub mehe süda iga kord, kui koer kohvrit näeb, sest loom arvab, et saab jälle perenaise juurde. Paraku suri naine juba ligi aasta aega tagasi, kirjutab The Mirror.

Naine viidi esialgu operatsioonile, mis paraku ebaõnnestus. Ta suutis küll hiljem natuke rääkida, aga mitte enam süüa ega juua. Viimase asjana soovis ta, et mees salaja koera haiglasse tooks, et lemmikut viimast korda näha.

Austraalia lambakoer mahtus mehe sõnul normaalsuuruses kohvrisse ütlemata hästi. «Panin ta alguses kohvrisse lihtsalt istuma. Kui jõudsime haigla juurde, ütlesin, et tõmban kaane kinni ja ta näeb juba mõne minuti pärast oma perenaist,» selgitab mees. Koer ei teinud kohvris olles piiksugi.

Haiglatöötajatele ütles mees, et toob naisele riideid ja õed ei uurinud rohkem midagi. Palatis hüppas koer rõõmsalt kohvrist välja ja toetas pea magava naise rinnale. Koer ootas kannatlikult, et haige ärkaks.

«Mu naine ärkas ligi 20 minutit hiljem ja ta oli suurtes valudes. Koer lakkus ta nägu, aga ei hakanud haukuma, just kui teaks, et siis visataks meid välja,» räägib mees. Naine ja koer jäid üksteist kallistama tundideks.

Seltskonnale sattus peale üks õde, kellelt võeti lubadus, et ta ei räägi mehe teost kellelegi. Kui naine uuesti magama jäi, pakkis mees koera jälle kohvrisse ja sõitis koju. Naine suri mõni päev hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles