Tervisele turgutatud Maximus sai uue kodu

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maximus pärast imelist paranemist
Maximus pärast imelist paranemist Foto: Varjupaikade MTÜ

Koljuluu murru ning mädanevate haavadega koer Maximus, kes kaks kuud tagasi päästeti Raplamaal väärkohtlemisest, sai endale uue kodu. 

„Eile lehvitas see vapper koer meile viimast korda sabaga ning lahkus oma uude koju Peipsi äärde looduskaunisse paika, kus on suur aed, oma maja ja lahke pererahvas“,  kirjutab Varjupaikade MTÜ oma fännidele.

Koera uus perenaine Natali on ka varem kodu pakkunud väärkoheldud koertele ning tema kodus on igal koeral omaette tuba. Natali jätkab Maximuse ravimist, kuna kahe kuu jooksul pole koer veel täielikult paranenud.

Pärnu koduta loomade varjupaika transporditi Maximus 15. augustil. Tema kehal oli terava esemega tekitatud vigastused ning teda oli julmalt pekstud. Koer oli alatoidetud ja nõrk, lisaks olid kehal vanad mädanevad haavad.

„Vaatamata raskele seisundile, aga võibolla just selle tõttu, usaldas koer inimesi esimesest hetkest ning talus kannatlikult kõiki protseduure alates haavade puhastamisest kuni päris valusate süstideni, rääkimata mitmest operatsioonist,“ kommenteeriti Varjupaikade MTÜst.

Maximus sai uude koju sõites varjupaigast lisaks headele soovidele kaasa talle kingitud mänguasja ning nimelise kaelarihma, mille üks hea inimene tema jaoks tikkis. 

Vaata võrdluseks videot sellest, milline nägi Maximus välja päästmise hetkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles