Kassi noolega surmanud veterinaar otsustati jätta litsentsita

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Justice for Tiger the cat killed by Veterinarian with Bow & Arrow

Texase veterinaar Kristen Lindsey tappis aprillis vibust lastud noole abil oma aias ringi liikunud kassi ja uhkustas selle teo üle oma Facebooki lehel. 

Veterinaar postitas sotsiaalmeediasse foto, kus ta hoidis käes kassi, kellel oli nool lastud läbi kaela. Naine uhkeldas seejuures, et looma tappis esimene nool. 

Postitus ajas marru suure hulga loomasõpru, nõudes loomaarsti karistamist temalt veterinaari litsentsi äravõtmisega. Kass Tigeri toetuseks loodud kodanike grupp Tiger Justice Team asus tegutsema selle nimel, et õiglus kassi tapmise eest saaks jalule seatud.

Tööandja vallandas kassi tapnud veterinaari koheselt. Kuni augustini püsis aga oht, et Lindsey jääb ametialase karistuseta, kuid Texase veterinaaride eksamikomisjon jõudis nüüd järeldusele, et ta siiski rikkus reegleid ning temalt tuleb veterinaari litsents ära võtta.

Tiggeri eest võitlejate grupp postitas Facebooki, et saavutus oli ülemaailmse jõupingutuse tulemus. See oli suunatud süütu väikese kassi Tigeri eest õigluse saavutamiseks teda südametult surmanud Kristen Lindsey vastu.

Kristen Lindsey kaebas aga temalt litsentsi äravõtmise otsuse edasi.

Kasutatud allikad: CatCannel.com, The Dodo, Tiger Justice Team ja Justice for Tiger the cat killed by Veterinarian with Bow & Arrow. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles