Mees ehitas päästetud koertele rongi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerarong
Koerarong Foto: Kuvatõmmis videost

Koerakspressi välja mõelnud mees arvas, et päästetud koerad väärivad natuke rõõmu ning ehitas rongi, millega loomad väljasõidule viia.

Koerarongi välja mõelnud 80-aastane Eugene Bostick on pärit Texase osariigist ning läks pensionile 15 aastat tagasi ning otsustas oma edasise elu pühendada koertele, vahendab The Dodo.

«Elame vennaga tupiktänavas, kus meil on ait. Inimesed hakkasid sinna koeri tooma, jättes nad maha nälgima,» räägib Bostick, lisades, et tema ja vend hakkasid hüljatud loomi toitma ning võtsid nad enda juurde. Mehed viisid koerad ka veterinaari juurde ning andsid neile väärilise elupaiga.

Bostick on läbi aastate enda juurde võtnud lugematu hulga koeri, ent nüüd on ta välja mõelnud viisi kuidas neid veel enam rõõmustada.

Olgugi et koertel on farmis lõpmatud võimalused mängimiseks ja jooksmiseks, otsustas Bostick, et koerad võiksid näha ka koduümbrust. Sündis mõte koerarongist.

«Ühel päeval nägin, et üks mees oli traktorile vagunid taha pannud ja vedas niimoodi kive. See andis mõtte, et võiksin isegi rongi teha,» selgitab Bostick. Nii võttis ta tünnid, pani neile rattad alla ja ühendas kokku.

Korra või kaks nädalas käib Bostick koos üheksa koeraga rongiga mööda tänavat sõitmas ning koos minnakse kodu lähedale metsa. «Kui nad näevad, et traktorit kokku ühendan, on nad rõõmuga platsis ja hüppavad oma kohale ning on valmis sõiduks,» räägib mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles