Video: Mees püüdis paljaste kätega vabastada kahte rivaalitsevat hirvepulli

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto hirvepullist on illustratiivne
Foto hirvepullist on illustratiivne Foto: VASILY FEDOSENKO/ Reuters

USAs Pledgeris juhtusid veterinaar ja tema poeg nägema kahte isast hirvepulli, kes olid omavahel mõõtu võtnud ning takerdunud sarvipidi teineteise külge. 

Veterinaar ja jahimees Marcus Moss võttis ette üsna riskantse teo, üritades sarvipidi koosolevaid rivaalitsevaid loomi eraldada paljaste kätega.

Päästeoperatsioon jäädvustati videole, milles on näha, kuidas võimsate sarvedega loomad alguses  inimese sekkumisse rabeledes suhtuvad, kuid siis taltuvad. 

Mehe abikaasa Kristy Zimmerman Moss avaldas nädalavahetusel Facebookis video postituse juures heameelt, et loomadest ei saanud koiottide õhtusöök.

Facebookis küsib üks abikaasade sõpradest, et miks mees loomi maha ei lasknud ja lihaks ei teinud.

Kristy Zimmerman Moss tunnistas, et ta küll armastab loomi küttida, kuid ometigi on austusväärne mõni loom päästa. Ta lisas: „See oli  võimas kogemus ning tänu Marcusele on nad elus ning ta ise ei takerdnunud nende külge“.  

Mees oleks tõepoolest võinud saada vigastada loomade ootamatu reaktsiooni tõttu või ka ise hirvesarvede külge takerduda, kuna unustas paela küljes rippuva binokli endal kaelast võtta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles