Loomade varjupaigad ootavad oma ridadesse vabatahtlikke

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapani Aoshima saare kassid
Jaapani Aoshima saare kassid Foto: SCANPIX

Tallinna ja Harjumaa kaks suurimat loomade varjupaika Kassiabi ja Pesaleidja ootavad oma ridadesse vahvaid vabatahtlikke.

Kassiabi ootab oma Tallinna hoiukodu ridadesse loomasõpru, kes saaksid vähemalt korra nädalas paar tundi kassidega tegelemas käia ning seda regulaarselt pikema aja jooksul.

Vabatahtlike tööülesanneteks on koristada kiisude ruume, sotsialiseerida tänavakasse ja loomadega mängida. Lisaks õpitakse ka lihtsamat esmaabi.

Vabatahtlikult oodatakse, et tema kodused loomad on vaktsineeritud kompleksvaksiiniga. Alaealised saavad abis käia ainult koos vanematega.

Ühendust saab Kassabiga numbril 555 71 625 või e-maili teel info@kassiabi.ee

Oma ridadesse ootab vabatahtlikke ka teine koduta loomadega tegelev varjupaik Pesaleidja. Pesaleidjas vajavad armastavat kätt ja sõna ligi sadakond koduta kassi. Vabatahtlikult oodatakse aktiivsust, julget pealehakkamist ja ennekõike armastust loomade vastu.

Pesaleidjaga saab ühendust kristina.bauman@pesaleidja.ee või maret@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles