Video: Kuus karu tekitasid lastebasseinis ja mänguväljakul tõsise kaose

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: YouTube kuvatõmmis

Ameerikas New Jerseys vaatas kahelapseline pere aknast esialgu komöödiat, kuid hiljem juba õudukat sellest, kuidas karu koos viie karupojaga basseinis ja laste mänguväljakul mürgeldas.

Pereema jõudis filmida mustkarude tegevusest 11-minutilise video, ise samal ajal oma meest ja lapsi rahustades.

Pereisa esialgsele murele, et karud teevad basseinivee mustaks, lisandub veidi aja pärast suurem kartus, et basseinist välja tulekut üritav karuema võib selle ümber lükata. Pereema aga rahustab nii meest kui lapsi, et las loomad lõbustavad end pisut.

„See on väga naljakas tagaaed,“ räägib ema oma lastele.

Hetk hiljem jõuab ta aga lastele vaevalt öelda, et vaadake, kui armas on see karu, kes kõnnib, kui sama karupoeg basseinis oleva ujumismadratsi hambusse võtab ja üle basseini ääre tirib.

Mõne aja pärast hüüatab pereema teist ujumismadratsit materdavale karuemale: „Hei-hei, proua karu, see on kallis!“.

Viis karupoega aga lustivad samal ajal täiega – üks katsetab erinevate kiikude otstarvet, teised proovivad liumäge, tuuseldavad ujumismadratseid ning ronivad basseini ja sellest välja.

Kui emakaru haarab hambusse basseinis oleva veevooliku, ohkab pereema vaid õnnetult: „Ok, see ei ole hea.“

Lõpuks palub ema vanemal lapsel pöörduda isa poole, et viimane kutsuks loomapolitsei. Vahetult pärast seda jõuab karuema teha laste kiljatuste saatel viimase salvestatud karutembu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles