Video: Tsirkuseelevant läks jalutama kirbuturule

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: YouTube kuvatõmmis

Hollandis Noordwijkerhoutis otsustas tsirkuseelevant Buba teha endale pühapäevase jalutuskäigu ning ta seadis sammud lähedal olevale autokirbukale.

Võib öelda, et elevant portselanipoes pole Buba jaoks kohane väljend, sest autode vahel ringi jalutades ja nipsasjakesi uurides jättis ta need kõik terveks.

Ühel külastajal õnnestus Buba laadalkäik üsna selle algusest võtta videosse. Sellelt on näha, kuidas elevant tegi autoridade ja müügilaudade vahel rahulikult ringkäiku. Inimesed tõmbusid esmalt ehmunult looma teelt kõrvale, kuid seejärel asusid teda fotoaparaatidega jälitama.

Elevant jõudis kõndida autode vahel päris suure ringi kuni kohale rutanud tsirkusetöötaja teda nimepidi hüüdis ja siis taltsa looma enda kõrval minema talutas.

Alice de Groot rääkis ajalehele NL Times, et laada külastajad helistasid küll päästenumbrile 112, kuid politsei ei uskunud nende kõnet.

Tsirkuse esindaja Gerard Guiking ütles hiljem, et Buba „ei tee liiga isegi kärbsele“ ning ta ei ole kunagi kinni seotud ega kanna kaelarihma.

Guikingi sõnul tahtis Buba ilmselt kontrollida, kas kirbukal leidub mõni porgand või õun.

Sõbralik ja lapsi armastav Buba olevat 40aastane ja olnud Freiwalds Menagerie Tsirkuse staariks juba 23 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles