Harjumaal Saue vallas otsitakse kaduma läinud pimedat labradori

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerberos noorena näituseringis
Kerberos noorena näituseringis Foto: Reeli Kuhi-Thalfeldt

3. augusti õhtul läks Harjumaal Saue vallas Alliku külas kaduma 11-aastane pruun isane labrador. Kuna koer on pime, eksis ta tõenäoliselt metsas ära ega leia enam iseseisvalt koduteed üles. 

Mureliku perenaise Maarika Lauringsoni sõnul on koera tõenäoliselt nähtud 4. augustil Laagris, kuid see pole kindel.

Koer võib siiski endiselt olla Laagris, kuna üks möödakäija kinnitas, et nägi 4. augustil Laagris Redise tänaval sarnast pruuni, kuid fotoga võrreldes kõhnemat koera imelikul kõnnakul liikumas Veskitammi tänava poole. Kuna see inimene polnud aga looma nägemise ajal teadlik, et koera otsitakse, ei osanud ta reageerida ja koera kinni võtta.

Kadunud koera on käidud mitu päeva otsimas Alliku ja Hüüru vahelisest metsast, kuid tulemusteta. Samuti sõidetakse läbi lähipiirkonna teid.

Igasugune abi koera otsimisel Hüüru, Pühaküla, Vanamõisa ja Laagri lähipiirkonnas on oodatud, kuna pime koer ei pruugi väga kaua iseseisvalt hakkama saada. Samuti võivad suureks ohuks olla möödasõitvad autod.

Sõbralik labrador reageerib nimele Kerberos. Ta on märgistatud ka tätoveeringuga, mis asub kõrva siseküljel. 

Igasugune info koera kohta on oodatud telefonil 511 5277 (Maarika).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles