Fotograaf jäädvustab "lendkoerte" näoilmeid

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer hüppamas.
Koer hüppamas. Foto: Carl Court/AFP/Scanpix

Saksa fotograaf Julia Christe, kes pildistas omanike sülest maanduvaid koeri, sõnas, et loomad on nagu inimesed, kellel on lõpmatu hulk erinevaid näoilmeid.

Mis nägu on lendaval koeral? Saadud piltidelt vaatab vastu üllatust, šokki, aga ka segadust ja elevust, kirjutab The Mirror.

Forograaf Julia Christe soovis teha midagi teistsugust. Fotod võttis ta üles oma stuudios Berliinis. Fotograaf sõnas, et koerte reaktsioonid on väga erinevad. «Paljud neist olid hüppamisest väga üllatunud, siis oli välk, siis tuul ja teiste koerte lõhnad – neil oli nii palju uudistada,» kirjeldab ta, lisades, et kui koerad pildistamisega harjusid, väljendasid näod rõõmu ning kõigil osapooltel oli lõbus.

Väiksemad koerad maandusid pehmele madratsile peremeeste sülest, suuremad peremeeste käte vahelt. Fotograaf kinnitab, et ühelegi koerale ei tehtud pildistamise käigus viga.

Vaata vahvaid pilte siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles