Purjus mäger viidi varjupaika kainenema

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäger
Mäger Foto: meiemaa.ee

Peoloom Wandzia leiti põõsastest seitsme tühja õllepudeliga, mille ta ilmselt varastas randa minejatest. 

Emane mäger toibub Poola loomade varjupaigas pärast seda, kui ta oli rannas ära vajunud. «Oh, noorus! Oh, suvi!» sõnas loomade varjupaiga töötaja Dzika Ostoja oma Facebooki postituses pärast looma leidmist kuurortlinnast Rewal, kirjutab portaal The Guardian.

«Leidsime purjus Wandzia ümbritsetuna seitsmest tühjast õllepudelist ja kaks oli veel põõsastes ootamas,» selgitas Ostoja. Ilmselt varastas loomake alkoholi rannamõnude nautijatelt. Wandzia toibus kaks päeva, juhataja Marzena Bialowolska ütles portaalile AFP, et loom on peaaegu toibunud, ent ei suuda veel selga sirgu ajada.

«Ta on maganud, vett joonud ja kana söönud,» rääkis Bialowolska. Juhul kui kõik läheb hästi, lastakse Wandzia loodusesse tagasi paari päeva pärast.  

Wandzia pole esimene mäger, kes on alkoholiga eksperimenteerinud. 2009. aastal pidi Saksamaa politsei purjus mägra ees sõidutee kinni panema, sest loom oli kõhu käärinud kirssidest punni söönud ja purju jäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles